ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Hírek

Forrás: Brit Nagykövetség, Budapest Forrás: Brit Nagykövetség, Budapest

OAH részvétele a második Chain Bridge Fórumon

2024.03.08

2024. február 28-án Londonban került megrendezésre a második Chain Bridge Fórum. A rendezvény a Védelmi Tanulmányok Királyi Egyesült Szolgálata Intézet és a Magyar Külügyi Intézet közös szervezésében valósult meg. A fórum célja Magyarország és az Egyesült Királyság közötti kapcsolatok erősítése, a kétoldalú napirenden lévő aktuális kérdésekről folytatott párbeszéd elősegítése szakpolitikai szakértők, iparági képviselők, valamint döntéshozók részvételével.

Tovább olvasom »

INEX-6 nemzetközi nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlat INEX-6 nemzetközi nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlat

Az OAH koordinálásával a héten zajlik Magyarországon az INEX-6 nemzetközi nukleáris-balesetelhárítási gyakorlat

2024.03.05

Az OECD Nukleáris Energiaügynökség (Nuclear Energy Agency - NEA) 6. alkalommal szervez nemzetközi nukleáris-balesetelhárítási gyakorlatot, INEX-6 néven, melyen 26 ország vesz részt. A gyakorlat időpontja országonként eltérő, 2024. január–március között tartják meg, saját forgatókönyv alapján. A NEA az INEX-6 gyakorlat magyarországi szervezésére és koordinálására az Országos Atomenergia Hivatalt kérte fel. A gyakorlat 2024. március 4–7. között zajlik le Magyarországon.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH gazdálkodási referens álláshelyre

2024.03.01

Az Országos Atomenergia Hivatal munkatársat keres gazdálkodási referens álláshelyre. A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat az Országos Atomenergia Hivatalnak címezve, elektronikus formában az allas@haea.hu email címre kérjük benyújtani. A tárgyban kérjük megjelölni az álláshely megnevezését: „gazdálkodási referens”. A jelentkezési határidő 2024. április 6.

Tovább olvasom »

Hirdetmény Hirdetmény

Hirdetmény a Paks II. Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság kérelmére indult eljárásban hozott döntésről

2024.02.23

Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) határozatot hozott a Paks II. Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság kérelmére indult, a Paksi Atomerőmű 5. és 6. blokk létesítéséhez szükséges Befejező munkák vállalkozási komplexuma, külső burkolt terület (UZC 14.1) építési engedélyezési eljárásában. Az eljárás a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartására irányuló és az azzal kapcsolatos beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról szóló 208/2015. (VII. 23.) Korm. rendelet alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy. A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyben meghozott döntést az OAH hirdetményi úton közli.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH informatikai referens álláshelyre

2024.02.23

Az Országos Atomenergia Hivatal munkatársat keres informatikai referens álláshelyre. A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat az Országos Atomenergia Hivatalnak címezve, elektronikus formában az allas@haea.hu email címre kérjük benyújtani. A tárgyban kérjük megjelölni az álláshely megnevezését: „informatikai referens”.

A jelentkezési határidő 2024. március 23.

Tovább olvasom »

Hirdetmény Hirdetmény

Hirdetmény a Samsung SDI Magyarország Gyártó és Értékesítő Zrt. kérelmére indult eljárásban hozott döntésről

2024.02.20

Az Országos Atomenergia Hivatal határozatot hozott a Samsung SDI Magyarország Gyártó és Értékesítő Zrt. kérelmére indult, röntgenberendezések üzemeltetésének engedélyezésére irányuló eljárásban. Az eljárás a kormány 114/2016. (VI.1.) Korm. rendelete alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy. A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyben meghozott döntést az OAH hirdetményi úton közli.

Tovább olvasom »

Hirdetmény Hirdetmény

Hirdetmény a Paks II. Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság kérelmére indult eljárásban hozott döntésről

2024.02.20

Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) határozatot hozott a Paks II. Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság kérelmére indult, a Paksi Atomerőmű 5. és 6. blokk létesítéséhez szükséges Fővállalkozói raktárak (USU) Elektrotechnikai anyagok és kábel termékek raktár (2.7) épület építésének kivitelezési tevékenységei ügyében. Az eljárás a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartására irányuló és az azzal kapcsolatos beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról szóló 208/2015. (VII. 23.) Korm. rendelet alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy. A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyben meghozott döntést az OAH hirdetményi úton közli.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH jogi-hatósági referens álláshelyre

2024.02.16

Az Országos Atomenergia Hivatal munkatársat keres jogi-hatósági referens álláshelyre. A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat az Országos Atomenergia Hivatalnak címezve, elektronikus formában az allas@haea.hu email címre kérjük benyújtani. A tárgyban kérjük megjelölni az álláshely megnevezését: „Jogi-hatósági referens”. A jelentkezési határidő 2024. március 17.

Tovább olvasom »

Paksi Atomerőmű Paksi Atomerőmű

Megkezdődik a Paksi Atomerőmű 4. blokkjának 2024. évi karbantartása

2024.02.08

A Paksi Atomerőmű középtávú karbantartási tervének megfelelően 2024. február 9-től megkezdődik, a 4. blokk 2024. évi karbantartása, amely a fűtőelemek üzemszerű cseréjével összekötött tervszerű karbantartási tevékenységeket foglalja magában. A blokk leállítását, indítását és a fűtőelemcserével, karbantartással kapcsolatos összes tevékenységet az Országos Atomenergia Hivatal folyamatosan felügyeli.

Tovább olvasom »

Hirdetmény Hirdetmény

Hirdetmény a Samsung SDI Magyarország Gyártó és Értékesítő Zrt. kérelmére indult eljárásban hozott döntésről

2024.02.02

Az Országos Atomenergia Hivatal határozatot hozott a Samsung SDI Magyarország Gyártó és Értékesítő Zrt. kérelmére indult, röntgenberendezések hatósági engedélyezés és ellenőrzés alóli mentesítésének engedélyezére irányuló eljárásban. Az eljárás a kormány 114/2016. (VI.1.) Korm. rendelete alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy. A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyben meghozott döntést az OAH hirdetményi úton közli.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH felügyelő álláshelyre

2024.02.01

Az Országos Atomenergia Hivatal munkatársat keres felügyelő álláshelyre. A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat az Országos Atomenergia Hivatalnak címezve, elektronikus formában az allas@haea.hu email címre kérjük benyújtani. A tárgyban kérjük megjelölni az álláshely megnevezését: „felügyelő”. A jelentkezési határidő 2024. február 29.

Tovább olvasom »

Ukrán nukleáris létesítmények helyzete Ukrán nukleáris létesítmények helyzete

Összefoglaló az ukrán nukleáris létesítmények helyzetéről

2024.02.01

2023-ban a háborús körülmények ellenére fenn tudták tartani az ukrán nukleáris létesítményekben a biztonságot. A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség szakemberei a létesítményekben folyamatosan jelen voltak, ellenőrzéseket végeztek és értékelték a helyzetet. A szervezet legutóbbi közleménye szerint a közeljövőben újra Ukrajnába látogat Rafael Mariano Grossi NAÜ-főigazgató.

Tovább olvasom »