ATDR

SajatosEnaplo


Hirdetmények

Nincs aktuális hirdetmény!


ÖSSZES HIRDETMÉNY
Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott az OAH két munkatársa

2016.03.17

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából az OAH két munkatársa, Vígh Ildikó és Zsoldos Jenő Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott, amelyet ünnepélyes keretek között Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter adott át.


Vígh Ildikó az Országos Atomenergia Hivatal megalapítása óta, már 25 éve segíti különböző pozíciókban a hivatal sikeres működését, mind adminisztratív, mind műszaki feladatok elvégzésével. Kezdetben az OAH nemzetközi kapcsolatait koordinálta, majd a Nukleáris Védettségi, Non-proliferációs és Veszélyhelyzet-kezelési Főosztályra került, ahol jelenleg a fizikai védelem, a biztosítéki engedélyezés és felügyelet a feladata. A változatos kihívásokhoz mindig nyitottan áll hozzá, lelkesen sajátítja el a munkája ellátásához szükséges új ismereteket, feladatait lelkiismeretesen és pontosan végzi.

Fotó: Bartolf Ágnes


Zsoldos Jenő 1994 óta dolgozik az Országos Atomenergia Hivatal Paksi Kirendeltségénél nukleáris biztonsági felügyelőként. Szakterülete a reaktorfizika, elismert szakértője az atomreaktorok és a nukleáris üzemanyag biztonságának. Feladata a nukleáris üzemanyag méretezésének, kezelésének felügyelete. Közvetlen szerepe van a Paksi Atomerőmű nemzetközi összehasonlításban is kiváló nukleáris biztonsági színvonalának fenntartásában és emelésében. Feladatait magas színvonalon látja el, munkáját lelkiismeretesség, megbízhatóság, értékelvűség és határozottság jellemzi. Fiatalabb kollégái előtt példával jár elől a fáradhatatlan munkavégzésben. Több mint két évtizedes munkájával jelentősen hozzájárult a kimagasló szakmai szintű hatósági munkához.

Fotó: Bartolf Ágnes

Gratulálunk az elismeréshez!Facebook megosztás