ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott az OAH két munkatársa

2015.10.22

Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter – munkájuk elismeréseként – Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át az Országos Atomenergia Hivatal két munkatársának, Pintér Lászlóné közigazgatási tanácsadónak, valamint Krizsán Antalné hatósági felügyeleti adminisztrátornak.


Krizsán Antalné nyugdíjba vonulásáig, 2015. október 4-ig az Országos Atomenergia Hivatal nukleáris biztonsági főigazgató-helyettese mellett dolgozott. Kiváló szorgalommal és hatékony szervezői képességével intézte a főigazgató-helyettes teljes iratforgalmát, gondoskodott a titkárság működésével kapcsolatos szervezési feladatokról. Munkáját fáradhatatlan lelkesedéssel és kifogástalan szakszerűséggel, nagy precizitással végezte.Fotó: Bartolf Ágnes (NFM)

Pintér Lászlóné 2006 óta dolgozik az Országos Atomenergia Hivatal Gazdasági és Humánpolitikai Főosztályán, feladatkörébe tartoznak a foglalkoztatással kapcsolatos munkaügyi és bérszámfejtési feladatok. Egyénisége és rátermettsége, szakmai felkészültsége kiváló, önbizalmával és akaraterejével a nehézségeket mindig igyekszik leküzdeni. A társszervezetekkel jó kapcsolatot alakított ki és ápol, céltudatos munkájával és szerénységével kivívta kollégái elismerését, akik emberileg és szakmailag is számíthatnak rá. Munkáját mindig körültekintően, lelkiismeretesen, önmagával és másokkal szemben is igényesen végzi.Fotó: Bartolf Ágnes (NFM)

Gratulálunk az elismeréshez!Facebook megosztás