ATDR

SajatosEnaplo


Hirdetmények

Nincs aktuális hirdetmény!


ÖSSZES HIRDETMÉNY
Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Szakmai Gyakorlat Börze OAH-s részvétellel

2016.03.11

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara a Hallgatói Önkormányzattal együttműködve 2016. március 9-én Szakmai Gyakorlat Börzét szervezett, amelyen közel negyven közigazgatási szerv, köztük az Országos Atomenergia Hivatal mutatkozott be.


Az eseményt Kiss György dékán nyitotta meg. Beszédében kiemelte: napjainkban sok nehézség előtt állnak a pályakezdő fiatalok. A munkaerőpiaci lehetőségek korlátozottak és jelentős a munkavállalók közötti verseny. A rendezvény célkitűzése, hogy közvetlen, élő kapcsolatot teremtsen a közigazgatási szervek és a hallgatók között, amely mindkét fél számára eredményes – legyen szó akár egy jövőbeni munkahelyről, akár a közigazgatási szervek utánpótlásának biztosításáról.

A karriernap során több mint harminc hallgató érdeklődött az OAH standjánál a hivatal által kínált szakmai gyakorlati, valamint pályakezdő álláslehetőségek iránt.

Az OAH várhatóan 2016 nyarára dolgozza ki szakmai gyakorlati programját, amelynek keretében lehetőség nyílik gyakornokok foglalkoztatására.Facebook megosztás