ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Az OAH honlapján elérhetők a nemzetközi rendezvények, találkozók felhívásai

2020.06.17
Jelentkezés rendezvényekre Jelentkezés rendezvényekre

Az eddigi gyakorlat szerint az Országos Atomenergia Hivatal e-mailben továbbította a nemzetközi rendezvényekre, találkozókra, tréningekre szóló felhívásokat az érdekelt szakmai intézményeknek, és saját hivatali szervezetén belül is. Egyelőre kísérleti jelleggel, az OAH honlapjára feltöltjük a hivatalhoz – főként a Nemzetközi Atomenergia Ügynökségtől – beérkező felhívásokat annak érdekében, hogy az érdeklődő szakértők korábbinál szélesebb körének tudjuk biztosítani a közvetlen hozzáférést és a jelentkezés lehetőségét.


A felhívások eredeti teljes anyagát részletes leírással, jelentkezési lapokkal és az általános tudnivalókkal együtt – a jelentkezési határidő lejártának sorrendjében – az OAH honlapján itt érhetik el.

A tervek szerint a tesztidőszakot követően az OAH (az e-maileket kiváltva) teljesen átáll a honlapos közzétételre. Az átállás megkönnyítésére, az átmeneti időszakban a rendezvények megjelenítése a honlapon, valamint a tájékoztató e-mailek megküldése párhuzamosan történik majd.Facebook megosztás