ATDR

SajatosEnaplo


Hirdetmények

Nincs aktuális hirdetmény!


ÖSSZES HIRDETMÉNY
Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Felülvizsgált útmutatók az OAH honlapján

2019.10.02
Útmutatók Útmutatók

Két felülvizsgált útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. A honlapon elérhető az „Atomerőművi műszaki átalakítások felügyelete”, valamint „A radioaktív anyagok központi nyilvántartásába történő regisztrálás és a helyi nyilvántartás vezetése” című útmutató felülvizsgált változata.


A korábban már kiadott „Atomerőművi műszaki átalakítások felügyelete” című útmutató célja, a műszaki átalakításokkal összefüggő előírások egységes értelmezése, a kötelezettségek, jogosultságok és folyamatok részletes meghatározása, ezeken keresztül az engedélyes műszaki átalakításokkal összefüggő tevékenységének támogatása. Az útmutatót ide kattintva érheti el.

„A radioaktív anyagok központi nyilvántartásába történő regisztrálás és a helyi nyilvántartás vezetése” című, jogszabályi változások miatt felülvizsgált útmutató ajánlásokat ad a radioaktív anyagok helyi nyilvántartásának vezetésére vonatkozóan, illetve útmutatást nyújt az engedélyesek számára a központi radioaktív nyilvántartásba történő regisztrációval kapcsolatosan. Az útmutatót ide kattintva érheti el.Facebook megosztás